LLIBRES D’AUTOR #1

Els llibres d’autor de Llentrisca Edicions són edicions limitades, artesanals, llibres d’artista, monogràfics o rareses que Llentrisca edita o distribueix per als amants de les publicacions en paper.

ANY AMOUNT OF DREAMS

Any Amount of Dreams (Muntanyes de Somnis) és el resultat d’una feina de gairebé sis mesos entre l’autor i el Menorca Doc Fest, concebuda com a germana bessona del fotollibre amb títol idèntic. En Lluís (Maó, 1948) ens fa d’ambaixador d’un hàbitat i uns personatges amb els quals ell diria que “s’hi ha enrotllat”, una expressió per entendre el seu caràcter i la fotografia com a mitjà d’expressió basat en la proximitat. Les fotografies mostren una llibreria habitada des del propi paisatge interior escenificat pels gestos. La incògnita del gest —expressions facials i postures impossibles— és la variable oculta que guia aquest treball on en Lluís és un còmplice més de l’escena.

 

Lluís Real neix a Menorca el 1948. Va estudiar fotografia a l’Ealing Technical College de Londres i ha passat bona part de la seva vida professional a Anglaterra. Des de llavors, i coincidint amb el seu retorn a Menorca, va començar a combinar el seu treball en el món editorial amb projectes personals que encara avui desenvolupa. Les seves fotografies s’han exposat a diferents racons d’Espanya i l’estranger i, actualment, es dedica exclusivament a la seva gran passió: la fotografia personal.

Edició: 2021

Títol original: Any amount of dremas

Exemplars: 15

©Lluís Real

 

Disseny gràfic: Albert Mir

Text: Cristian P.Coll
Impressió: Impremta Esment

Enquadernació: Judit Tur

Edita: Edicions imatges i Menorca Doc Fest

 

Dipòsit Legal: PM 00755-2021

ISBN: 978-84-09-34113-9